Millor zona per allotjar-se a Barcelona el 2024

Introducció

Hem revisat una per una, les 12 principals zones de Barcelona on allotjar-se, amb l'ajuda de la intel·ligència artificial de Speakspots. Basant-nos en els criteris objectius de la nostra intel·ligència artificial, hem seleccionat com el millor barri: Dreta de l’Eixample. Ofereix un equilibri quasi perfecte entre els quatre criteris que considerem més importants per triar la zona on allotjar-se: 1) Qualitat-preu (Hotels i Airbnb) ; 2) Proximitat d'atraccions turístiques ; 3) Seguretat i 4) Absència de soroll nocturn.

Si també vols veure el nostre itinerari turístic fet amb intel·ligència artificial, pots visitar el nostre Itinerari Barcelona en 2 dies, Itinerari Barcelona en 3 dies o Itinerari Barcelona en 4 dies.

Localització de Dreta de l’Eixample

Per ajudar-te a ubicar-te, hem dibuixat un rectangle aproximadament de Dreta de l’Eixample al mapa de Speakspots. El rectangle té l'Avinguda Diagonal al nord, l'Arc de Triomf al sud-est i la zona de la Universitat al sud-oest. Et recomanem començar la teva cerca d'allotjament en aquesta zona. L'oferta d'hotels i Airbnb no és enorme, així que et recomanem reservar el més aviat possible si vols el millor lloc per allotjar-te durant les teves vacances a Barcelona.

Preu per nit a Dreta de l’Eixample

Hotel: Si passes la nit en un hotel de 3 estrelles, el preu per nit oscil·larà entre 70 i 120 euros. Mentre que en un hotel de 4 estrelles, pagaràs entre 100 i 160 euros la nit.

Airbnb: Un estudi o apartament petit d'Airbnb oscil·larà entre 60 i 150 euros per la zona.

Els preus a Dreta de l’Eixample estan en el mateix rang que el Barri Gòtic, però sens dubte més barats que al Barri de Gràcia o a la Via Laietana.

Proximitat d'atraccions des de Dreta de l’Eixample

Dreta de l’Eixample té la distància perfecta de les principals àrees turístiques, sense estar en l'epicentre de cap d'elles. Amb el que et evites soroll i aglomeracions. L'únic, petit inconvenient és haver de caminar una mica (¡però no massa!).

Des del centre de Dreta de l’Eixample, estàs a 20-25 minuts caminant de la Sagrada Família, 10-15 minuts caminant de la Plaça Catalunya (el centre neuràlgic de Barcelona) i només 20 minuts caminant de la Catedral, al bell mig del Barri Gòtic.

basilicasagradafamilia
conocebarcelona
c.s.holamundo

Seguretat i absència de soroll nocturn

Tant en seguretat com en absència de soroll nocturn, Dreta de l’Eixample és una magnífica opció segons ressenyes i blocs a internet. Les queixes dels turistes que s'allotgen en altres barris més turístics com, per exemple, Ciutat Vella (Gòtic, Raval...), solen ser en relació a la sensació de seguretat i al soroll nocturn que dificulta dormir bé. A més, els edificis són més antics i aïllen pitjor del soroll que els hotels més nous a Dreta de l’Eixample.

Vés a Google Notícies i escriu “delictes dreta eixample”, veuràs que hi ha 0 resultats (actualitzat a 12 de setembre de 2023). Ara prova d'escriure “delictes ciutat vella”, i veuràs més de 60 resultats (actualitzat a 12 de setembre de 2023).

Si fem la mateixa cerca, però amb “soroll nocturn dreta eixample” veuràs només 7 resultats enfront dels 45 de “soroll nocturn ciutat vella”. 7 vegades més! Nota: Informació actualitzada a 12 de setembre de 2023.

El nostre Top 3 d'Hotels a Dreta de l’Eixample

Tenim la nostra pròpia selecció dels millors hotels, qualitat-preu, per si et serveix per començar la teva recerca per allà dins de Dreta de l’Eixample!

Hostalin Barcelona Passeig de Gràcia: És un hotel de 3 estrelles a prop del Museu Egipci de Barcelona, a la part baixa del Passeig de Gràcia que creua Dreta de l’Eixample. Té un 8,2 sobre 10 a Booking i la seva ubicació és immillorable. Si busques un hotel només per dormir i res més, aquesta és la teva opció!

Hotel Catalonia Eixample 1864: És un hotel de 4 estrelles, a prop de la Plaça Catalunya, el centre neuràlgic de la capital catalana. És de 20 a 40 euros més car per nit que l'Hostalin, pel salt de categoria i la millor qualitat de l'hotel. Les ressenyes destaquen un esmorzar molt bo en aquest hotel! Si vols una bona ubicació, però gaudir una mica més de l'hotel i tenir un bon esmorzar, aquesta és l'opció per a tu! I té un 8,3 sobre 10 a Booking.

NH Collection Barcelona Podium: És un hotel de 4 estrelles, a prop de l'Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella. És de 10 a 20 euros més car per nit que l'Hotel Catalonia Eixample, però entendràs per què en llegir les ressenyes. Excel·lent servei i instal·lacions per gaudir durant la teva estada, si et sobra una mica de temps entre atracció i atracció! Té un 8,5 sobre 10 a Booking. Per una mica més de diners, tindràs una opció excel·lent a Barcelona sense haver de pagar un 5 estrelles.

Conclusió

Espero que gaudeixis de la teva visita a Barcelona. I recorda que pots veure el nostre itinerari turístic minut a minut en els següents enllaços: Itinerari Barcelona en 2 dies Itinerari Barcelona en 3 dies o Itinerari Barcelona en 4 diesItinerari Barcelona en 2 dies, Itinerari Barcelona en 3 dies o Itinerari Barcelona en 4 dies.