12 Carrers i Places per Passejar a Barcelona el 2023-2024

Introducció

Barcelona no només és la ciutat que rep més turistes d'Espanya, sinó d'Europa segons aquest article de la cadenaLa Sexta. Això es tradueix en què els preus de les entrades a algunes atraccions turístiques estan per les núvols. Si fem una ullada a les pàgines oficials d'atraccions turístiques comLa Sagrada Familia, Casa Batlló i La Pedrera. El preu de l'entrada per a un adult és respectivament de 26, 29 i 25 euros. 80 euros en entrades!

Si estàs planejant visitar la Ciutat Comtal i no tens un gran pressupost, aquí et presentem 7 carrers i 5 places IM-PRES-CIN-DI-BLES. Després de tot, passejar és gratuït, oi? Gràcies al nostre motor d'intel·ligència artificial, Speakspots ens ha optimitzat l'ordre en què visitar-les. Et deixem l'itinerari a continuació. Però si vols veure l'itinerari complet, minut a minut i amb altres atraccions gratuïtes, pots visitar el nostre Itinerari Barcelona en 2 dies, Itinerari Barcelona en 3 dies o Itinerari Barcelona en 4 dies.

Paseo de Gracia

cityofbarcelona

Botigues de luxe i restaurants 'chic' poblen el Passeig de Gràcia. Si no tenim el pressupost per entrar, almenys podem gaudir de les precioses aparadors.

Carrer dels Tallers

catalunya_streets

Aquest carrer és per als més melòmans. Aquí trobaràs botigues de vinils, d'instruments musicals, etcètera.

Plaça Catalunya

c.s.holamundo

Dirigeix-te ara a Plaça Catalunya en ple cor de Barcelona. Aquesta plaça separa, literalment, la Barcelona nova de la vella.

Portal de l'Àngel

s.bragulat_p

És un dels principals carrers comercials de Barcelona.

La Rambla

cityofbarcelona

Comencem la baixada per La Rambla cap al Mar Mediterrani al qual Joan Manuel Serrat va dedicar la seva famosa cançó. Aquesta travessia està plena d'artistes callejers i terrasses, així que no et cansaràs. Parada obligatòria durant la baixada és el famós Mercat de Sant Josep de la Boqueria, on podràs prendre una tapa per recuperar energies.

Calle de Petritxol

suntacf

Durant la baixada per La Rambla, val la pena sortir-se un moment per visitar el Carrer de Petritxol. Obligatori prendre's un xocolata amb xurros!

Plaça Reial

travelinspiration.community

Una plaça amb molt encant, destacant les seves palmeres i fanals dissenyats per un jove Gaudí, que ja apuntava alt! A més, la plaça també està poblada d'edificis i porxos amb gran aire senyorial. Preneu alguna cosa en alguna de les seves terrasses i gaudeix de les vistes.

Paseo Marítimo de la Barceloneta

lau.rubiolopez

Continuem baixant per La Rambla fins arribar al monument ascensor a Colom. I des d'allà, comença el nostre passeig vora el mar fins al Passeig Marítim de la Barceloneta. Aprofita per menjar-hi una paella o peix fresc.

Plaça de Sant Jaume

doc.iry

Després de dinar, pots pujar cap al Barri Gòtic. La nostra primera parada és la Plaça de Sant Jaume. Ubicació de l'Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Generalitat, des d'on el president de Catalunya dirigeix els afers de la regió.

Plaça del Rei

jaldun

Una plaça medieval, plena d'edificis històrics que daten fins al segle XIV.

Plaça de Sant Felip Neri

silviabertranortega

Aquí et deixem una plaça amagada i poc turística. Aquí es va gravar el tràgic final de la pel·lícula El Perfum.

Carrer de la Portaferrissa

molinenca

En aquest carrer podràs gaudir de diverses façanes històriques i fins i tot meravellar-te amb alguns restes de muralles medievals. Aprofita per entrar en algun dels comerços locals, amb excel·lents productes per portar-te a casa com a record.

Conclusió

Espero que gaudeixis de la teva visita a Barcelona. I recorda que pots veure l'itinerari complet dissenyat amb la nostra intel·ligència artificial, minut a minut i amb altres atraccions gratuïtes als següents enllaços: Itinerari Barcelona en 2 dies, Itinerari Barcelona en 3 dies & Itinerari Barcelona en 4 dies.